Valentin nap és Farsang

   2023. február 14-én Valentin napi páros vetélkedőt rendeztünk a kollégiumunk diákjainak, ahol a szerelmes párok, valamint barátok alakította csapatok versenghettek azzal kapcsolatban mennyire ismerik párjukat /csapattársukat, illetve mennyire tudnak együttműködni az egyes feladatok során. A versenyszámok is ezekre az ismeretekre épültek fel.  A játék végén következett a pontszámítás, majd az eredményhirdetés miután megjutalmaztuk a résztvevő kollégistáinkat.

   2023. február 21-én tartottuk hagyományos farsangi báli mulatságunkat, a slágerek felismerésén túl a játékos feladatok is szerepet kaptak és fokozták az est hangulatát. A gyerekek megmutathatták gyorsaságukat, tánctudásukat, bátorságukat és külön megmérethették tudásukat nem csak a jelmez, de a smink és frizurakészítés terén is. A nyereményeket a farsangi gasztronómia hagyományait követve, finom édességek képezték.

Mindkét rendezvény hagyomány kollégiumunkban, jó hangulatban telnek és szívesen vesznek részt a gyermekek, hiszen mindig sikerül valami újdonsággal bővíteni ezeket a rendezvényeket.

                  Pánti Zsuzsa, diákönkormányzatot segítő pedagógus

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.