Beköltözés

Augusztus 31.-én, szerdán 16 órától várjuk kedves diákjainkat.

Az első napon, beköltözéskor az alábbiakat kell feltétlenül elhozni:

  1. ünnepi öltözet, a mindenkori időjárásnak megfelelő ruházat, kellő mennyiségű alsónemű, vállfa, ágynemű (csak abban az esetben, ha diákunk sajátot szeretne használni, másképpen nem szükséges, mert biztosítunk mindenki számára párnát, paplant, takarót és ágyneműhuzatot), egészségügyi iratok (igazolás a házi orvostól, hogy „közösségbe mehet, nem szenved fertőző betegségben„, egészségügyi szakvélemények (gyógyszer- vagy ételallergia, tartós betegség), szociális igazolás (hátrányos helyzet, halmozottan hátrányos helyzet, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság)
  2. személyes irataid: személyi igazolvány, diákigazolvány, lakcímkártya, adóigazolvány, taj kártya, utazási bérlet
  3. sportoláshoz, szabadidő ruha, tornacipő, vagy edzőcipő (ezek testnevelés órára kellenek)
  4. fürdési, tisztálkodási és egészségügyi eszközök (törölköző, köntös, WC papír, tusfürdő, sampon, fogkrém, fogkefe, pizsama, papucs, stb.)
  5. ételes doboz (minimum 2 darab), evőeszköz, pohár, bögre, tányér
  6. maszk
  7. kerékpár lakat és lámpa
  8. a kollégiumi saját szekrény kulcsainak ellenértékeként, 1000 Ft kauciót kérünk, amit év végén visszakapnak a kollégisták amennyiben nem történik károkozás és a kulcsot visszaszolgáltatja!

A kollégiumi elhelyezés térítésmentesen vehető igénybe.

Az Arany János Kollégiumi Programba pályázat útján felvételt nyert diákok részére napi ötszöri étkezést és egyéb anyagi juttatásokat is biztosít a kollégium.

Pályázati támogatásban nem részesülő diákjaink napi háromszori étkezést igényelhetnek, amely térítési díj köteles szolgáltatás. A reggelit, ebédet és vacsorát magába foglaló szolgáltatás egy napra vonatkoztatva 1210 Ft ellenértékkel vehetők igénybe. Három gyermekes családokból érkező diákok, illetve a szociális rászorultságot igazolni tudók féláron étkezhetnek.

A beköltözéskor számítunk a kísérő szülőkre is, részükre részletesebb felvilágosítást a helyben fogunk biztosítani. Több, a beköltözéssel / utólagos beiratkozással kapcsolatos dokumentáció kitöltéséhez szintén szükséges a gondviselő jelenléte.

 

Elérhetőségeink:

Karacs Ferenc Kollégium

4150 Püspökladány, Hősök tere 2.

Tel.szám: 06307742293 vagy 0654/451-187

email cím: karacs.kollegium@gmail.com

weboldal: https://karacskollegium.hu/

Jelentkezz be a Karacs kolisok facebook csoportba!

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.